De azi înainte nu mai ține amintirile doar în minte

NB__5893Ai zeci sau chiar sute de poze. Le stochezi pe un gadget și uiți de ele. Uneori le mai păstrezi în minte, dar când se adună altele noi, se duc într-o altă dimensiune a minții tale și ești lipsită de bucuria lor.

Vezi ce poți face ca să le ai mereu vii și să nu le uiți. Fie că sunt multe sau puține, sunt amintirile tale și merită să le păstrezi.
Iată câteva metode de a da viață pozelor:

  1. Poți alege să tipărești poze cu dimensiuni standart, care mai apoi vor fi puse într-un album clasic. Este recomadat să găsești un album pe paginile căruia poți face notițe, pentru a nota date și evenimente importante.
    Dacă ești fidelă albumelor standart și a pozelor 10×15 cm, alege cu încredere pozele imprimate clasic, dar ai grijă să fie un tipar de calitate, ca să se bucure de ele și urmașii tăi.memories1
  2. Îți faci o Fotocarte, pe paginile căreia pui câte poze dorești și le aranjezi cum îți place într-un Editor online. Comanda se plasează online și îți este livrată. Avantajul e că poți adăuga și texte pe pagini și nu ești limitat în numărul de poze incluse. Dacă ești dintre cei care caută ceva original, practic, comod și ușor de făcut, ai timp și îți plac activitățile creative sau nu ai timp, dar cauți ceva special pentru pozele tale, Fotocartea este soluția. Editorul online are varietăți pentru fiecare gust. Ai calitate garantată 100 de ani.untitled-design-3
  3. Alegi câteva poze care îți plac cel mai mult și le tiparești pe magneți pentru frigider sau le tipărești și le pui în rame. Vei avea un decor frumos și familiar în casă. Dacă ești o persoană care are multe poze, nu iubește să adune multe amintiri, dar ține foarte mult la cele pe care le are, această metodă este pentru tine.example3
  4. Alege un Scrapbook. Printează un anumit număr de poze, găsești o persoană care face lucrări hand made și îți va meșteri foarte creativ, un album cu poze și diverse aplicații tematice, va scrie și texte la cererea ta. Dacă ești o persoană romantică, albumul handmade este pentru tine!
    goi-y-tang-qua-8-3-3
  5. O altă opțiune este tiparul pozelor pe pânză (canvas) sau sticlă sub formă de tablou. În acest caz poți face un colaj pentru a printa mai multe imagini pe un singur tablou, sau poți printa separat imagini de diferite diemnsiuni, care mai apoi vor forma un mozaic creativ pe peretele din casa ta. Periodic poți schimba  pozele cu altele noi, le poți schimba cu locul ăntre ele, pentru a da un aspect nou camerei. Dezavantajul este că, vei avea nevoie de mult spațiu să le stochezi peste ani.

www-artdecomag-ro

Oricare opțiune alegi, asigură-te că este ceea ce ți se potrivește. Sigur că poți să-ți faci și un mix. Să pui pozele și în album și pe perete. Poți alege fotocartea și pozele pe frigider sau oricum îți dorești. Dacă iubești experiențele noi, încearcă  fiecare opțiune.

Scopul este să te bucuri de amintirile tale în diferite moduri și de azi inainte să nu le mai ții doar în minte!

Leave a comment